ВЕЧЕ ШАНСОНА

Народна библиотека „Десанка Максимовић“ у сарадњи са ОШ „Синиша Јанић“у просторијама Библиотеке, представила је публици језиком љубави и песме - шансоне. Да је шансона уметност, настала у Француској, показали су нам ученици ОШ „Синиша Јанић“ са својом професорицом француског језика Сањом Станковић.

 

Библиотекар Јелена Миленковић говорила је о љубавној поезији и представила књигу најлепших љубавних песама света.

Нема људског бића чије се очи, душа и мисао нису у једном трену зауставиле на неком другом бићу, издвојиле га из света обичности и обасјале дотле непознатом снагом светлости. То обасјање јесте љубав“- Рам за твоје срце, мр Србислав Миленковић.

Директор Библиотеке, Миљана Ишљамовић, пожелела је добродошлицу присутнима, истичући одличну сарадњу са свим културно – образовним институцијама и најавила наредне манифестације и активности Библиотеке.

Подељене су захвалнице најзаслужнијим добротворима, сарадницима и спонзорима.

Директорица се посебно захвалила на сарадњи издавачкој кући „Посејдон“ и власнику Ивану Ранђеловићу, коме ће бити уручена захвалница.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 27 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65975

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com