Књига у време масовних медија

У оквиру Дана библиотеке, јуче је са почетком у 18 часова у просторијама Гигине куће, одржано је предавање проф. др и књижевника Ивана Цветановића, на тему „Књига у време масовних медија“.

 

Многобројни посетиоци и гости успели су да пронађу себе у лепој и писаној речи. Одушевљење предавањем и врсним предавачем , гости нису успели да сакрију. Савети и идеје остали су прихваћени код многих. Због одушевљења публике договорен је следећи термин предавања проф. Ивана Цветановића.

 

Проф. др и књижевник Иван Цветановић рођен је у Нишу, где је и завршио средњу школу и факултет. Магистрирао је и докторирао у Чикагу. Члан је америчке асоцијације песника, члан је удружења књижевника Србије, члан је писаца града Ниша. Објавио је преко стотину јединица у књижевним и научним часописима. Објавио је девет публикација. Данас ради на месту професора на Департману за комуникологију и новинарство на филозофском факултету у Нишу.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
66011

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com