Мајско стихорадовање

Синоћ је у  Галерији библиотеке одржано песничко вече „Мајско стихорадовање“.

 Своје стихове говорили су песници Мирослав Мишел Болтрес и проф. Лука Крстић. Мирослав Мишел Болтрес је рођен 1966. год. у Смедереву. Његове песме превођене су на руском, италијанском, енглеском и кинеском језику. Један је од оснивача и председник Уметничког клуба Расковник из Смедерева.

 

Лука Крстић, један од најпознатијих песника из Власотинца, рођен је 1941. год. У листовима и књижевним часописима објављивао је поезију, књижевне огледе и критике. Био је професор власотиначке Гимназије  и професор Високе школе струковних студија за васпитаче у Пироту.

 

Поред уживања у писаној речи, посетиоци су имали прилику да уживају и  у музичким нотама у  Зорана Стојичића , Звонка Илића и Предрага Живковића.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 31 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
62993

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com