Лепоте Козила вео заборава покрио није

Синоћ је Галерија Библиотеке била премала да прими све заинтересоване, пријатеље Олге Р. Станковић, и поштоваоце њеног стваралаштва. Промоција књиге Лепоте Козила вео заборава покрио није протекла је у пријатељској атмосфери и са пуно емоција, јер су слушаоци били људи који су и сами родом из села Козила или су родбинским везама упућени на крај о коме се је певало.

 

(Олга Р. Станковић је изузетно плодан аутор, до сада је објавила 17 књига, које су посвећене њеном родном крају пре свега Козилу и Црнатову, али и школи у којој је провела читав радни век (ОШ „Живомир Савковић“, у селу Ковачевцу код Младеновца), као наставник српског језика и књижевности, а онда, до пензионисања, и директор).

Домаћин ове песничке вечери била је наставник српског језика Милка Пешић, све присутне је поздравио в.д. директор Библиотеке Срба Такић, а предговор књиге прочитала је књижничар Јелена Миленковић. Стихове из књиге говорили су ученице ОШ Синиша Јанић, а све је то пригодном музиком пратио књижничар Александар Николић.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 38 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
63003

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com