Заувек ђаци

„Ово песничко вече је једно од оних које се дуго ишчекују и прижељкују... представићемо Антологију просветних радника песника за децу, или, како га је њен приређивач и уредник, наш вечерашњи гост, Власта Ценић, назвао Цветник.

Оно што је нама посебно битно, везано за ову, технички прелепо урађену, књигу је да су у њој заступљена чак пет песника из Власотинца. Дакле, неко је други проценио да у нашем Власотинцу има талентованих песника, чије стваралаштво заслужује да се нађе уз друга, добрим делом и најпознатија српска песничка имена, везано за стваралаштво посвећено деци“, рекао је на отварању вечери, посвећеној представљању Антологије „Заувек ђаци“, в.д. директор Библиотеке Срба Такић.

 

Осим њега, који је заступљен у Цветнику, ту се налазе и Гаврило Стојановић, Данило Коцић, Љиљана Глигоријевић и Марина Марковић. Власта Ценић, који је и сам говорио своје стихове, похвалио је даровитост Власотинчана и позвао их на даљу сарадњу, можда већ за следећу књигу коју спрема - антологију песама о оцу!

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 44 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
63010

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com