Вода, кључ живота

У оквиру циклуса популарних предавања „Путеви ка здравом животу“, у уторак, 25.10, од 18 сати, у Галерији наше Библиотеке, одржано је предавање на тему „Вода, кључ живота, чиста вода као лек“.

Предавач, Иван Милошевић, струковни радиолог, и овога је пута побудио пажњу наших суграђана својим сугестивним и надахнутим излагањем.

 

Неке од његових савета, који су се чули те вечери, сигурно ће бити радо прихваћени, те их за ову прилику посебно издвајамо: - за детоксикацију организма неопходно је да се ујутру, на ште, попије чаша топле воде, а током дана барем још литар и по; - воду не треба пити у току оброка и пре спавања; - не треба пити воду из фрижидера, нарочито не ону из пластичних флаша...

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 46 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
63012

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com