Штетно зрачење, невидљиви убица

Последње предавање у оквиру циклуса Путеви ка здравом животу, са темом Штетно зрачење, невидљиви убица, одржано је у Галерији Библиотеке, 15.11. од 18 сати. Предавач, струковни радиолог Иван Милошевић, подсетио је да човек већ рођењем има у себи малигне ћелије, деца око 10.000, а одрастао човек преко 100.000.

Од околности где и како се живи зависи да ли ће се те ћелије активирати и довести до болести и, најчешће, до фаталног исхода.

 „Свако зрачење, било оно природно или вештачко, смањује имуно-биолошки систем човека, што доводи до болести. Зато је неопходна заштита и избегавање претераног коришћења и боравка у просторима и крај уређај/постројења која емитују зрачење“, нагласио је, између осталог, он.

 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 25 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65973

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com