Сашаве карикатуре

Познати српски карикатуриста Саша Димитријевић, својом изложбом „Сашаве карикатуре“ разгалио је радозналу публику, у Библиотеци, у петак, 9.12, од 18 сати. Његов рад познат је власотиначким љубитељима карикатуре, јер је он вишеструки победник Конкурса карикатуре на Винском балу. Такође, добитник је најпрестижнијих домаћих награда за карикатуру (Пјер, Клас...), као и седамдесетак међународних признања.

На отварању изложбе, в.д. директор Библиотеке, Срба Такић, истакао је да: „Поред свега набројаног Саша Димитријевић је дао значајан допринос власотиначкој култури, јер је, уз Горана Ћеличанина, као иницијатора, један од оснивача јединствене Колоније карикатуре, која је трајала четри године (2002/2005), чији је рад био веома запажен, јер су њени учесници били најпознатија домаћа имена из те области“.

Саша Димитријевић се је, у свом обраћању, такође осврнуо на поменуту Колонију, израживши жаљење због њеног прекидања, али истовремено исказујући наду да ће она бити обновљена: „Радо ћу доћи увек када ме позовете, јер ме за Власотинце вежу лепе успомене“, поручио је он.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 40 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
63006

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com