Новогодишња радионица у библиотеци

Постала је већ традиција да наша Библиотека уочи новогодишњих празника украшава свој простор. Због тога организујемо ликовне и литерарне конкурсе, радионице цртања, сликања и прављења честитки. У помоћ зовемо најмлађе читаоце, чланове наше установе, да нам помогну, да тај „посао“ урадимо што лепше. Заједно са децом и нашим колегиницама овога пута су нам у помоћ прискочиле и учитељица Сунчица Митровић и васпитачица Ана Рашић.

Мали уметници су заслужили да их јавно похвалимо, зато се захваљујемо: Исидори, Лазару, Дуњи, Немањи, Анастасији, Марти, Ангелини и Богдану.

Радионицу смо назвали „Чаробна пахуља“, а да све то изгледа заиста чаробно посведочиће вам ове фотографије.

Да подсетимо да је конкурс „Чаробна пахуља“ у току, да све заинтересоване чекају вредне награде, а да своје литерарне и ликовне радове донети у Дечије одељење до 24. децембра.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65963

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com