ВИНО И ЉУБАВ

Изложба карикатура Горана Ћеличанина, симболично названа “Вино и љубав“, отворена је, с намером, 13. фебруара, у Галерији Библиотеке, уочи празника Светог Трифуна, заштитника виноградара и винара. Јер, познато је, где је вино ту је истина, а где је истина ту је поверење, заједништво и љубав.

То нам је и био мотив да,у сусрет дану који сваки Власотинчанин поштује и радо помиње, угосте позовемо драге пријатеље изВарварина, председника општине Војкана Павића са сарадницима, и да, тим поводом, уприличимо изложбу једног од најуспешнијих инајнаграђиванијих српских карикатуриста, такође Варваринца.

Пратећи програм, сачињен од рецитала и конферансе, који су надахнуто, како и приличи поводу и самој нашој установи, водиле наше колегенице, Јелена, Сандра и Жака, својим су присуством обогатили припадници власотиначког Винског витешког реда „Свети Симеон“, у име којих је скуп поздравио велики мајстор Сретен Миленковић. Осим њега, и председника варваринске општине, многобројној публици обратио се и заменик председника наше општине Бошко Станчић.

           Ово вече је била прилика да директори две библиотеке, Горан Ћеличанин и Срба Такић, потпишу протокол о сарадњи, чиме ће се везе две установе и две општине још више учврстити. 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 38 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
63004

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com