НАЦИОНАЛНИ ДАН КЊИГЕ ОБЕЛЕЖЕН СУСРЕТОМ ЗАВИЧАЈНИХ ПЕСНИКА

Вече завичајних песника, организовано поводом 28. фебруара, Националног дана књиге, у Галерији наше библиотеке, побудило је велику пажњу љубитеља лепе писане речи, заинтересованих да чују део новог стваралаштва домаћих аутора.

 

  Пошто је вече било замишљено као сусрет пријатеља, људи који воле поезију, оних које је пишу и оних који воле лепу писану реч, између којих не би требало да буде баријера, чак ни у виду столова, зато су сви присутни седели једни наспрам других. Такође, у позивници је било назначено да број учесника није ограничен, те да свако онај ко жели може да се прикључи најављеним песницима и представи се својим стваралаштвом.

  Своје су песме говорили Лука Крстић, Данило Коцић, Новица Јовић, Срба Такић и Јован Митровић (који је читао стихове своје супруге Вере). Подстакнути пријатном атмосфером, из публике су им се придружили Снежана Стаменковић и Никола Митровић.

 

               Наравно да се и очекивало да ће време предвиђено програмом дабуде пробијено, али то као да никоме није сметало. Држење је настављено уз необавезне разговоре, када је и закључак да би већ за Светски дан поезије, 21. Март, било неопходно заказати ново дружење.

 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65962

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com