КРШТЕЊЕ, ПРИПРЕМА ЗА ВЕЧНИ ЖИВОТ

Друго предавање из циклуса "Јеванђељске теме", под називом "Крштење, припрема за вечни живот", одржано је у Галерији наше библиотеке 3. марта. Предавач, јереј Никола Пешић, говорио је о тајни крштења на приступачан и свима лако прихватљив начин. Можда су због тог умећа његова предавања

изузетно посећена и радо слушана. Зашто се крштава водом, која је симболика помазања, шта симболизује облачење у бело платно, зашто је неопходан кум, односно сведок при крштењу - тек су нека од питања на које су одговоре добили они који су ове вечери били присутни у Гигиној кући. 

Предавања оца Николе пратила је, са његовим благословом, изложба Снежане Жане Стаменковић. Слике рађене од сувог цвећа, посебном техником, по чему је ова уметница позната, има продајни карактер и биће у нашој Галерији наредних недељу дана. 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65971

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com