ПРОСЛАВЉЕН ДАН БИБЛИОТЕКЕ

Дан наше установе, 16. мај, прославили смо, као што је и ред, у друштву људи који су читаве године били са нама, подржавали и помагали наше активности, били корисници нашег књижног фонда, посећивали промоције, изложбе, предавања и друга дешавања која смо организовали у протеклих годину дана. Најпреданије међу њима смо и наградили, као најактивније читаоце или као дародавце, чиме смо им се барем мало захвалили на оданост којом су везани за нас и наш рад. Да би програм био што успешнији помогли су нам ученице Гимназије „Стеван Јаковљевић“, које су, у оквиру пригодног програма, приредиле рецитал са сплетом песама „Десанке Максимовић“, и хор ОШ „Синиша Јанић“.

 

Упоредо са трајањем програма, који се одвијао у нашој Галерији, у Гигиној кући, дотле је у Валчићевој палати, где су смештена наша позајмна одељења, трајала радионица под називом „Стихови из Десанкиних шешира“, коју смо организовали заједно са ученицима ОШ „8. октобар“. Награде за најактивније читаоце у 2016. години добиле су Дуња Петковић, у млађој категорији, и Марија Каруовић, у старијој. Захвалнице за донације у књигама примили су Тања Илић, Стана Батинић, Срба Такић, Слободан Роки Младеновић, Наташа Ђурић, Александра Миладиновић, Емилија Димитријевић, Марија Вучковић, Аница Банковић и Мирјана Њања Томичић.

Да би програм обележавања дана наше установе био што потпунуји и да би приказао што више могућности којима располаже наш фонд, колегиница Александра Крстић из Завичајног одељења приредила је две изложбе: у Валчићевој палати "Старо Власотинце на разгледницама", а у Гигиној кући "Нагорни-стари радови".

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 21 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65969

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com