ГОСТОВАЊЕ ЧЛАНОВА КЊИЖЕВНОГ КЛУБА „МАЈДАН“

У недељи коју смо посветили обележавању дану наше установе, среда, 17. мај, је био дан за песничка сусретања. У госте су нам дошли песници из Костолца, чланови Клуба љубитеља књиге „Мајдан“: Славица Пејовић, Зоран Стојићевић Рикардо, Зоран В. Пешић и Драган Жужевић. На песнички мегдан њима су изашли власотиначки песници: Лука Крстић, Новица Јовић и Срба Такић. Придружила им се Јагода Савић из Лесковца и мала власотиначка песникиња, већ овенчана признањима, Анђела Михајловић.

 

Вече препуно духа и позитивних вибрација завршило се позивом Костолчана да им Власотинчани узврате посету, али и да свакако учествују на њиховој традиционалној, међународној песничкој манифестацији „Орфеј на Дунаву“.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 42 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65980

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com