СТИХОВИ ИЗ ДЕСАНКИНИХ ШЕШИРА

У оквиру недеље „Десанки у част“, колегенице са Дечјег одељења осмислиле су и успешно извеле радионицу, посвећену нашим најмлађим корисницима, „Стихови из Десанкиних шешира“. Она је трајала од понедељка до среде, а петак, 19. мај, био је дан када су дељене награде најуспешнијима. У организацији радионице, коју је водила Лидија Чочић, велику помоћ и подршку имали смо од наставног особља ОШ „8. октобар“.

 

Да би читава организација добила свечанији тон и важност коју заслужује, у госте смо позвали Лелу Стојановић, књижевницу из Нишке бање, која је деци говорила о важности читања, игре, дружења, али и потреби да чувамо свој животни простор и поштујемо старије. Лела је том приликом представила своје две књиге: „Оаза среће“ и „Весела вештица Ника“.

Сви ученици који су учествовали у радионици награђени су бесплатним учлањењем у библиотеку, а десеторо најуспешнијих су добили пригодне награде: Александра Ивановић, Теодора Илић, Милена Стефановић, Вељко Јованов, Александра Митов, Дуња Давинић, Милица Стојковић, Анђела Ђикић, Милица Здравковић и Теодора Ђокић.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 34 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65453

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com