МИЛКОВЕ „МИСЛИ НА РАЗДЕЉАК“

Наш стари познаник, афористичар, песник, чувар старих речи и прича, заљубљеник у родни крај, Милко Стојковић, родом из Преслапа, а сада житељ Смедеревске Паланке, радо се је одазвао нашем позиву да буде гост завршне вечери,у недељи коју смо организиовали „Десанки у част“. Вече хумора и добре атмосфере, какву Милко зна да створи својим афоризмима и песмама, кренуло је представљањем његове најновије књиге „Мисли на раздељак“, а наставило се читањем кратких прича из његових ранијих књига

(„Mастило и цигла“, „Љуљајући безобразлук“, „Завичајна узглавка“, „Ја о теби, јао мени“, „Утеривање демократије“...), а које су публици остале у сећању, па су пожелели да неке он њих поново чују.

               Присутни су имали прилику да сазнају нешто више о другој, ведријој страни печалбарског живота, да се насмеју и охрабре. Вече је организовао колега Звонко Стојковић, а изабране делове из књига надахнуто је читао Бојан Пешић.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65452

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com