О БИБЛИОТЕЦИ

 

 Рад власотиначке библиотеке организован је у неколико одељења, са радним временом од 7 до 19 часова. Ма колико су услови за рад неадекватни и особље наше установе смештено у три физички одвојена простора, удаљена педесетак метара један од другог, то не представља проблем да се посао не обавља одговорно и стручно. Готово сви књижничари и библиотекари похађали су неопходне курсеве и предавања, са којих су доносили сертификате и потврде да су обучени за рад у струци.

Уз то, потрудили смо се да набавимо сву неопходну опрему па се рад одвија несметано и самостално. Највећи проблем нам представља недостатак простора и тек ће решењем тог проблема доћи до пуно изражаја неопходност и важност библиотеке, њена улога и значај у културном и јавном животу наше општине.

Са пресељењем у нове просторије моћи ћемо да покренемо и неке друге активности, које смо досад одлагали или смо их изводили тек у назнакама. Такође, моћи ћемо да формирамо нова одељења или пододељења у оквирима већ постојећих. Све ово имамо на уму јер смо свесни одговорности и озбиљности коју подразумева рад у најстаријој установи културе.

 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
66019

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com