О ЗНАЧАЈУ СВЕТОГ ПИСМА

Библијска школа из Лесковца представила се другог октобра Власотинчанима уводним предавањем на тему „О значају Светог Писма“. Галерија наше библиотеке била је препуна верника и осталих заинтересованих грађана, као и гимназијалаца, ученика веронауке, који су дошли да сазнају нешто о раду ове школе и да чују коју реч више о Библији.

Предавање је одржао јереј Мирослав Јовановић, директор Библијске школе, који је пре тога похвалио добру посећеност и предвидео успешан рад у Власотинцу. По његовим речима у Власотинцу би било одржано једно до два предавања сваког месеца, с тим што би се они потрудили да све познатије предаваче који буду њихови гости у Лесковцу доведу и код нас.

Следеће дружење, у славу Бога, директор лесковачке Библијске школе заказао је за понедељак, 30.10, када ће бити представљен њихов часопис Богољубље. У „вођењу првог часа“ њему су помагали власотиначки пароси Никола Пeшић и Милош Живић. Свим присутним слушаоцима подељени су по један примерак Новог Завета и последњи број листа Благовесник.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 2 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65959

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com