ПРЕДСТАВЉАЊЕ ЧАСОПИСА БОГОЉУБЉЕ

Своје треће гостовање у Власотинцу лесковачка Библијска школа, једна од чланица Библијског друштва Србије, посветила је представљању свог часописа Богољубље. Интересовање за њихов наступ не јењава, јер је и овога пута сала наше Галерије била препуна. Јереј Мирослав Јовановић, директор Библијске школе, нагласио је да је реч о првом броју часописа и да он излази после неколико година искуства које су имали са својим листом Благовесник.

Штампање часописа, нагласио је он, обезбеђено је захваљујући разумевању руководства града Лесковца, а са благословом епископа нишког Арсенија. Сваки је број тематски, а излазиће као годишњак, за разлику од нашег листа Благовесник, који се штампа једном месечно.

Тема првог броја Богољубља је „Библија -књига над књигама“, са носећим текстом „Нови завет и мисија цркве“, аутора проф. др Владана Таталовића. „Трудићемо се да поред познатих имена из света српске науке, као ауторе чије ћемо текстове објављивати, ту нађу и неки од локалних писаца и истраживача, али, наравно, пре свега оних верујућих“, казао је директор лесковачке Библијске школе.

Ове вечери неколико присутних песника представило се својим стваралаштвом. Зато овом приликом похваљујемо Ану Божић, Зорана Јовановића, песнике из Лесковца и Хаџи Симку Голубовић, власотиначку песникињу, која се по први пут представила домаћој публици, на изненађење и неподељено одушевљење изреченим.

 

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 36 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
62999

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com