ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ ЖЕНА НОВИЦЕ ЈОВИЋА

Четврта књига Новице Јовића из циклуса Мисленик, под називом Жена, представљена је у петак, 10.11, у Галерији наше Библиотеке. У уводној речи Срба Такић је похвалио добру сарадњу Библиотеке и Културног центра, јер су све књиге Новице Јовића радиле ове две установе. Истовремено, он је похвалио као редак пример и то што овај песник није мењао екипу са којом ради: уредник Срба Такић, технички уредник Бобан Димитријевић, рецензент мр Драгиша Марковић, лектор Ана Јовић, корице Зоран Стојичић, илустратор Милентије Петковић.

Рецитал којим је књига Жена представљена осмислиле су и веома успешно реализовале Ивана Краинчанић и Жаклина Стефановић. Ово, по свим оценама, изузетно успело песничко вече завршено је обраћањем самог аутора. Он се је захвалио свима који су му помогли у раду на књигама. Уједно је нагласио да је дан у коме се врши представљање његове четврте књиге за њега изузетан и по томе јер је добио обавештење из Ирига да је на конкурсу за винску песму освојио трећу награду.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
65960

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com