ЗЛАТНИ ДАНИ

Изложба фотографија и додела награда најуспешнијим са фото-конкурса Златни дан, сунцем обасјан отворена је у петак, 15.12, од 18 сати у Галерији Библиотеке (Гигина кућа). Организатор конкурса било је Удружење Власинска вила, уз помоћ књижаре Дућанче, Апотеке Вива и наше установе. Пригодни програм извели су ученици ОШ “8. октобар“.

„Циљ нашег конкурса је да забележимо природне лепоте, да се осврнемо на своју околину, и да се играмо. Стигло нам је 19 фотографија, а трочлани жири, којег су чинили фотограф, дизајнер и психолог за најбољу су прогласили фотографију Дејана Станковића. Највећи број гласова, 247, добила је фотографија ауторке Сандре Ђоковић“, рекла је Тања Илић, председница Удружења Власинска вила.

У организацији конкурса и осмишљавању програма њој су помогле чланице Удружења Лидија Јанковић и Сандра Коцановић. Поседну драж вечери дали су мали рецитатори, ученици 2. разреда ОШ „8. октобар“: Јелена Николић, Ивона Ђорђевић, Теодора Миленковић, Огњен Тричковић и Мирјана Катлановић. Њима су се придружили и деца са награђених фотографија: Петар Ђоковић и Ђорђе Стевановић.

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

ШТА ДА ЧИТАМ

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
62977

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com