ПУРЈАКОВИ И ДРУГЕ ПРИЧЕ

Збирка кратких прича Пурјакови и друге приче, др Драгослава Б. Петровића, представљена је синоћ у Галерији наше библиотеке. О књизи је, осим аутора, говорио и уредник издања Срба Такић. Изабране изводе из дела надахнуто су читале Ивана Краинчанић и Жаклина Стефановић.

Опширније: ПУРЈАКОВИ И ДРУГЕ ПРИЧЕ

КАКО САМ ПОБЕДИЛА РАК

Своје овомесечно предавање у нашој библиотеци Библијска школа из Лесковца посветила је испосвести младе Лесковчанке Иване Алексић, која је оболела од тумора костију, али је уз помоћ вере, молитве, лековитог биља и жеље за животом оздравила.

Опширније: КАКО САМ ПОБЕДИЛА РАК

СТОП насиљу над женама

Светски дан заштитe жена, жртава насиља, 25. новембар, обележен је у нашој библиотеци стиховима. Пригодним рециталом под насловом „Поетском речју Стоп насиљу над женама“, неколико је песника говорило своје стихове, желећи да на тај начин да свој допринос овом актуелном друштвеном проблему.

Опширније: СТОП насиљу над женама

ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ ЖЕНА НОВИЦЕ ЈОВИЋА

Четврта књига Новице Јовића из циклуса Мисленик, под називом Жена, представљена је у петак, 10.11, у Галерији наше Библиотеке. У уводној речи Срба Такић је похвалио добру сарадњу Библиотеке и Културног центра, јер су све књиге Новице Јовића радиле ове две установе. Истовремено, он је похвалио као редак пример и то што овај песник није мењао екипу са којом ради: уредник Срба Такић, технички уредник Бобан Димитријевић, рецензент мр Драгиша Марковић, лектор Ана Јовић, корице Зоран Стојичић, илустратор Милентије Петковић.

Опширније: ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ ЖЕНА НОВИЦЕ ЈОВИЋА

ЧЛАНСТВО

Члан Библиотеке може постати сваки грађанин који уплати чланарину према важећем Ценовнику услуга кога доноси Управни одбор Библиотеке. Чланство може бити на годишњем нивоу, шестомесечном, месечном и дневном и од тога зависи висина чланарине. По истеку рока, корисник обнавља упис или му престаје чланство.

 

ЕЛЕКТРОНСКИ КАТАЛОГ

ПРАТИТЕ НАС

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

     

        

Ко је на мрежи: 39 гостију и нема пријављених чланова

Број прегледа чланака
60578

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Izrada Sajta Euproweb.com