ПОХВАЛА ДРАГИМ И ПОСЕБНИМ КОРИСНИЦИМА

Међу најсавесније чланове наше библиотеке свакако сврставамо кориснике Центра за децу и омладину, који ради у оквиру Општинског центра за социјални рад. Посебан део њихове делатности је онај којег чине услуге које се пружају деци и младима са сметњама у развоју.

Зато је наша жеља да похвалимо управо њих, децу и младе са сметњама у развоју, због наклоности и савесном односу према књигама које позајмљују. Они долазе организовано, са својим неговатељицама, једном месечно, задужене књиге враћају очуване и уредне, и врло су захвални саговорници када причају о ономе што су прочитали.

На овој фотографији, направљеној у холу наше библиотеке, видимо Слађану, Милену, Немању, Кристину, Миљану, Ану и Тању. Упућујући им заслужене честитке и захвалност што су пажљиви према књигама и привржени читању, не можемо а да не похвалимо и њихове неговатељице, које видимо на слици са њима – Ану Миљковић, Милицу Лазаревић, Катарину Николић и Милену Ристић. Њихове заслуге у читавој овој причи свакако нису мале. Сигурни смо да савестан однос и брига, као и правилно усмеравање пажње и интересовањае подстиче жељу њихових штићеника да долазе у библиотеку и заволе књиге.