ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ

Традиционална новогодишња акција у Народној библиотеци

Народна библиотека „Десанка Максимовић“ у Власотинцу расписује литерарни и уметнички конкурс и настављаса традиционалном новогодишњом акцијом под називом „Зимске чаролије у нашем месту“.

Овом приликом позивамо све који воле да цртају и пишу да пошаљу своје радове цртане или писане теме, песме и креативне идеје, на вама је да будете оригинални. Пошаљите своје радове на е-мail, biblioteka@vlasotince.org.rs или лично у просторијама наше Библиотеке, дипломираним библиотекарима Бисерки Коцић или Звонимиру Стојковићу.

Своје радове на тему „Зимске чаролије у нашем месту“ можете достављати у периоду од 14. децембра 2015. до 25. децембра 2015. на горе наведеним адресама. Задовољство је наше да 10 најбољих радова наградимо. Аутори награђених радова имаће прилике да своје радове прочитају 28. децембра 2015. у просторијама Библиотеке, када ћемо прогласити најбоље.

Такође користимо прилику да вас позовемо на Новогодишњу представу 28. децембра 2015. у Гигиној кући ( Библиотека) са почетком у 12 сати. Молимо установе да своје органозоване доласке најаве најкасније до 18. децембра 2015. како бисмо благовремено направили распоред одржавања представе у колико је већи број деце у различитим терминима, о којима ћете благовремено бити обавештени.

Библиотеци је одувек било задовољство сарађивати са предшколцима, основцима, ученицима средњих школа и нашим грађанимa