СВАКИ ЈЕ ЧОВЕК ЈЕДНО СВЕТЛО

 Трудећи се да се прикључимо свакој акцији која се организује у интересу заједнице, нисмо пропустили прилику да се придружимо неким од активности које је организовало удружење „Млади Власотинца.” Зато смо 30. маја, по завршетку пројекта „Млади су важан део промена,” позвани да, поред других, примимо Захвалницу за учешће у пројекту. Више од захвалнице радује чињеница да смо сви заједно, нарочито млади, спремни да договорно и удружени остварујемо зацртане циљеве.

            Иначе, овај је пројекат реализован у оквиру програма обуке за омладинске лидере, који реализује НАПОР (Национална асоцијација практичара омладинског рада), у сарадњи са ГИЗ-ом (Немачком развојном агенцијом), Министарством туризма, омладине и спорта и Општином Власотинце. Захвалницу је добила и наша колегиница Јована Петковић, која се већ истиче својим креативним потенцијалима.

Порука коју је дала Емина Достовић, председница удружења „Млади Власотинца” и координаторка пројекта „Млади су важан део промена,” била нам је посебно занимљива па је овде, парафразирајући је, истичемо као прихватљив мото за многе друге акције и идеје: „Сваки је човек једна светиљка, а колико ће сијати зависи од енергије коју има у себи. Та енергија је радост да се нешто уради и подели са другима!”