ЉИЉАНА СТАМЕНКОВИЋ И ДРАГАН РАДОВАНОВИЋ СЕ ПРЕДСТАВИЛИ ВЛАСОТИНЧАНИМА

Пети роман лесковачке књижевнице Љиљане Стаменковић „Баба Јулина животна прича“ представљен је у петак, 16.9. у Галерији наше библиотеке. Као што је у уводној речи нагласио Срба Такић, директор, мада нам је познато стваралаштво госпође Стаменковић, до сада нисмо имали прилику да уприличимо њено гостовање!

            Показало се да је дружење са власотиначким поштоваоцима писане речи изистински требало раније организовати, јер је читање извода из романа публика пратила са великом пажњом и награђивала аплаузима. О наведеном роману и стваралаштву Љиљане Стаменковић говорио је проф. др Драгомир Радовановић, који је уједно искористио могућност да говори своје афоризме.

            Посебно лепим ово вече су учинили чланови музичке групе Жи(в)чани бенд. Тако се је ово књижевно-музичко дружење продужило од планираних сат времена за још толико, а да нико то није приметио, нити је напустао Галерију.

            На завршетку званичног дела програма и Љиљана Стаменковић и Драгомир Радовановић поклонили су нашој библиотеци своје књиге. Оне ће се, на задовољство заинтересованих читалаца, налазити у Завичајном одељењу.