СА МЛАДИМ ПЕСНИЦИМА И СЕВАПОМ, ЗА СВЕТСКИ ДАН ПОЕЗИЈЕ

Како у читавом свету тако и у маленом Власотинцу, за које је, не једном, речено да је само по себи песма.

Дакле, без јавног окупљања, користећи предности модерне технологије, прилагођавајући се изазовима времена, завичајни песници су се сабрали „он лајн“, са жељом да се песмом потврде, да се кроз песму покажу, да певањем улепшају свет у коме живе.

Да би их било што више и да би, на почетку поменуту, силу надишли снагом своје решености да нас има, да јесмо, да трајемо – затражили смо помоћ од Удружења Севап. У ту сврху отворили смо и свој ју тјуб канал (клик за преглед), да би на њему, као први прилог, представили управо младе песнике Власотинца.

У славу лепоте певања и те младости, успели смо – број прегледа је, за нас, био неочекивано велики. Сваки следећи пут биће нам лакше. Захваљујући свима вама који нас пратите, због песме коју зовемо Власотинце – и коју сви заједно пишемо.

На крају, да поменемо имена песника које можете видети и чије стихове можете чути ако посетите наш ју тјуб канал: Ненад Костић, Никола Момчиловић, Дејан Алексић, Петра Диманић, Сашка Јанковић, Милица Митић, Љубинка Цекић, Јована Јанковић, Марија Стојановић, Катарина Гавриловић и Милица Стојковић